Den pinsamma storyn bakom mitt GTnamn

Jag heter ju din-chey på GT, Jag vet inte riktigt hur ni tolkar det namnet men jag tolkar det namnet som största ORREnamnet. För när jag skapade min GTgubbe valde jag just det namnet för jag skulle leka fjortis. Det kändes bra att nu vet lixom folk det och jag måste inte lixom hålla det hemligt.. phew.. I nutid ångrar jag dock att jag döpte min gubbe till '' din-chey '' Jag hade viljat ha något coolare som har med Snigel att göra. Eftersom att jag verkligen gillar '' Snigel ¨'' pga att jag är väldigt långsam av mig :)
 

Ni kanske inte kommer se mig inloggad på GT på ungefär 2 dagar, tog '' ledigt '' av lite personliga skäl.
 
 
Ni vet att ni älskar mig.
xoxo
din-chey
 

Misimovic
Misimovic har fått smaka på foten, det tycker jag dock är väldigt synd då han var en tung kille bakom disken. Anledning vill jag inte säga här i bloggen då i får ta det med han om han känner att han vill gå ut med det. :)
Han kommer stanna kvar på GT iallafall och det är bra :)
 
Ni vet att ni älskar mig.
xoxo
din-chey
 

Inaktivitet.

Jag har inte bloggat så mycket för jag har helt enkelt inte haft något att skriva om, men nu har jag kommit på nya grejer att skriva om hehe ;)

League of legends.

Lite utanför ämnet GT nudå.
Men ni som spelar League of legends, LoL, kan adda mig. Jag heter SannaSnigel. Jag är ganska noobig på LoL men det gör inge ;). Jag spelade nyss och feedade som bara den, men ändå väldigt nöjd för jag gjorde fyra kills :) 4/19/4 ;P
 
Zakatheking
 

Den gamla experten Zakatheking, Har visat sig väldigt mycket i GHC på senaste tiden!! Är han tillbaka förgott eller bara och hälsar på? Personligen hoppas jag på att han stannar då vi var vänner innan han slutade efter att han fick sparken. Zaka brukade bli kallad '' Zakat '' av olika personer och jag har hört att det inte är ett sånt fint ord på ett visst språk heh.. Ett tag var han en av de rikaste i hela GT och har även blivit rensad en gång av vin pga det. ;) SCHYST SNUBBE!!!!
 
 
 
Ni vet att ni älskar mig.
xoxo
din-chey
 
 
 
 

Vad var det jag sa?

Att blast och funky är lite pixelkära i varandra. Visst är det så.
 
Look at this.
 
 
Okej visst, funky styrde hans dator där men vi alla vet att det är så han vill skriva egentligen? Hehe skämtar lite smått 
 
 
Ni vet att ni älskar mig.
xoxo
din-chey
 


DIREKT FRÅN GHC!!

Vin och lyx snackar om att nu kommer det snart ny design! GT ska nämligen kännas igen som det gjorde förr och det är ju bra! Eller?
 
En personallista med endast X har även lagts till! För att komma till den, följ stegen här under.
 
Klicka på community
 
Klicka sedan på '' Staff lista ''
 
Ha en bra dag :)
 
Ni vet att ni älskar mig.
xoxo
din-chey
 

Ipbannad ett x antal gånger?

-Jonatan Spade mfl, Har blivit IP bannad 25-30 gånger säger han, Och att han har blivit ip perm bannad 13 gånger.. Hmmm När ska du skärpa dig undrar folket? Ditt beteende i GHC då du sprider personlig information om vin t.ex och använder allmänt ovårdat språk.
 
Men du har nu LOVAT att skärpa dig. Annars blir det snack med mamma. Det vet du? 
 
Egentligen så är Jonatan är schyst kille, han har bara kort stubin om man ska säga så. Give him a chance guys! 
 
 
 
Men hur ska det nu gå? Kommer han att skärpa sig eller bara falla tillbaka i samma svacka igen? Det får vi väl se!
 
 
Ni vet att ni älskar mig.
xoxo
din-chey
 



RSS 2.0